30.1.2011

YFU weekend

viikonloppun fiilikset:

HAAAAAAAAA oli ihan mahtavaa :) ♥

Kelasin et meit olis ollu jotain seittemän YFU:n toimistol, yhen pöydän ympäril hiljaa ujoina kuunnellen, ku meit valmennetaan.
Mut sit ku astuinki sisään kuulen kauheesti puhetta ja äänekästä nauruu. Ihmisii oli yhteensä neljätoista. Kelasin et oon tullu salee väärään paikkaan. :D

Perjantain oltii siel toimistol, oltii varmaa näkemisen arvosii, kaikki puhu kauheen lujaan ääneen innoissaan, naurettiin posket punasina, silmät pyöreinä, ei hitto ♥ Illan aikana me kokattii, kuunneltii, juteltii...6 tunnin jälkee tuntu et tunsin ne ihmiset, vaik en ees muistanu kaikkien nimii.

Nukuttii hotellissa (kerrossängyissä! >:)) ja valvottiin johonki 12 asti. Silti oli kivaa, puhuttii kaikkee doramoist johnny's entertainmentin miehiin asti. Mä sammuin heti ku sain pään tyynyyn, kosk olin nukkunu edellisenä yönä kaks tuntii (syynä hyvä fici jesjes).

Aamulla lähettiin jonnekkin...en ees tiiä minne. Mut sinne tuli meiän vanhemmat ja valmennus jatku. Päästii sielt ennen iltaa kohti koteja. Oli nii outoo sanoo ihmisille et "nähään sitte lentokentällä!". Lentokentällä. Seuraavaks me nähään lentokentällä. Mitä. Mahtavaa.

Pää on nyt täynnä uutta tietoo jota pitäis muistaa. Valmennus oli oikeesti tosi hyvä, tulvillaan infoo ja silti mielettömän hauska. Derdialaisia ja sudoku partyjaaaa~ :D
Ja voi ne ihmiset siellä!

Tuli semmone outo yhteenkuuluvuuden tunne. Olo oli hirvee rento kaikkien seurassa ja oli nii kivaa puhuu kaks päivää putkee melkee pelkästään Japanista ja kaikista sivuaiheista siihen liittyen. Oli ihan mahtavaa. ♥ Pääs jotenki jakamaa ja purkamaan kaikkee. :D Ja ja ku pääs oikeesti tutustuu niihi ihmisii joiden kaa tulee matkaa lentokonees ihan jännityksest sekasin ja pääsee myöhemmin jakaa fiiliksii vuodesta.

Ja sitä oli kans vaikee käsittää, et 30 ihmistä oli hakenu Japaniin vaihtoon ja just me 9 päästiin, meiät valittiin. Toi tuli yllätyksenä.

Mutta eipä mulla muuta, hyvät fiilikset jäi, ja sain just semmosen uuden asteisen jännityksen ja innostuksen. ♥ En malta oottaa, oon ihan kärsimätön nyt. :D Ja jännittää vähä koreaa lähtevienki puolest, alle kolme viikkoo enää niiden lähtöö, aa! :D

ja tosiaan, iski taas ihana tunne, et:

Me lähetään Japaniin.
Me oikeesti lähetään Japaniin.


Öitä kaikille ♥

4 kommenttia:

j u i kirjoitti...

43 päivän päästä me ollaan jo lentokonees eikä takasin oo tulemista vähään aikaan. kelaa ku siistii. ;o; ♥

Asta kirjoitti...

AAA niinpä, oikeesti, aaa, aaa ja aaa ♥ odotan kenties _hiukan et ollaan siel lentokentäl sillee shalalalal nyt mennään :)

ビビちゃん kirjoitti...

Teillä on enää noni vähän päiviä, apua! Ite oon elokuun lähtijä eli sellaset... 180 päivää? lol. No mut hei, toivottavasti ette ihan partyy japania kasaan ennen ku me loputkin suomi vaihtarit ehditään sinne asti! ;)

Asta kirjoitti...

Haaa koitetaan, koitetaan! :D minkä järjestön kautta meet? =)