18.3.2011

YFU meeting

Heihei!

Varotus: tää postaus sisältää nyt paljon angstia, aplodit niille jotka jaksaa/viittii lukee.:D

Eilen oli tapaaminen YFU:n toimistolla. Tavattiin osan vaihtariporukan kaa jo kampissa ja sitte tallustettiin yhessä YFU:lle.

Täytyy kyl sanoo et meil on ihan loistava vaihtariryhmä. Sai taas nauraa ihan tyhmille jutuille. ♥

Mut suurimaks osaks fiilikset oli kyl aika...no, kurjat.

Meille kerrottiin täst tilanteest, tän hetkisist vaihtoehdoist ja saatiin purkaa fiiliksii ja ajatuksii.


Tällä hetkellä lähtö on siirretty huhtikuun loppuun (29. päivä). Matka lyhenis 8,5 kuukaudeks.

Jos huhtikuun lähtö ei onnistu, voidaan lähtee elokuussa lukukaudeks.

Vaihtoehtona on myös vaihtaa kohdemaata tai peruu koko matka.

AFS ja Explorius on perunu kokonaan. YFU ei oo viel perunu, mut täs nyt on tää kriittine aika, et päästäänkö lähtee huhtikuussa vai perutaanko koko juttu vai mitä oikeen tulee tapahtumaan.
Me ei päästä enää ens vuoden vaihtoon ikärajojen takii.

YFU:n tapaamisen jälkee Juuli Jussi ja minä mentii pyörii kaupungille, mentii kahvilaa angstaa ja purettii koko juttuu lisää. Täl hetkel tuntuu käyvän enemmän toteen ku koskaan se et "vain vaihtari ymmärtää vaihtaria". Ei tartte ees sanoo välttämättä lausetta loppuun, ku toinen tietää mitä tarkottaa.

Juuli sano aika loistavasti yhes vaihees, et "Tiiättekö niit miehii tai naisii, jotka tuntee syntyneensä väärään kehoon? Tuntuukoha niilt samalta ku meistä."
:DD

Ei mut siis. Ku on ollu valmis lähtemään, tuntuu ku ois jo Japanissa, mut sä et kuitenkaan oo, mut etsä oo täällä Suomessakaan. Ja nyt ku pitäis suunnitella mitä tekis seuraavat 5 viikkoo tai jos tää juttu perutaan kokonaan nii mitä tekee mm. koulun suhteen, mut koska on jotenki jo poissa Suomesta, ei haluu keskittyy näihin asioihin täällä. Ei haluu olla täällä.

Ja Jussi sano tosi hyvin ennen YFU:n tapaamista, et "Meiän vaihtovuosi on jo seikkailu ennen ku se on ees alkanu." Toi on niin totta.



Meille ehdotettiin YFU:lla, et mentäis takas kouluun nyt viideks viikoks. Soitan ehkä mun luokanvalvojalle/opolle jossain vaiheessa, mut en usko et meen. Ahistaa ajatellakki, et menisin kouluun. Haluisin ottaa jostain vaik yksityisii Japanin tunteja ja alottaa pianon soiton. Katotaan mitä teen, on nii vaikee nyt nähä mitä tekis, ku on suunnitellu kaiken siihen yhteen päivään, yhteen isoon tapahtumaan ja sit vedetään matto jalkojen alta, etkö tiiä oikein miten päin olis ja mitä tekis.

Enkä haluu nyt liikaa alkaa täs valittaa, koska matkaa ei oo nyt peruttu vielä kokonaan ja meillä on vielä mahollisuus. Must tuntuu niin kurjalta niiden puolest joilla on se matka nyt kokonaan peruttu. Tuntuu väärält valittaa tänne, ku toisille on käyny niin. Tai et Japanilaiset on kriisissä ja mä valitan etten haluu mennä kouluun. Tarkotus ei oo laiminlyödä kenenkään tilannetta, mä oon oikeesti niin pahoillani monien puolesta ja niinniin kiitollinen Japanin YFU:lle, koska ne ois valmiit vastaanottaa meiät samantien. Tilanne on nyt tää ja fiilikset tämmöset, joten postaan tän tänne. Älkää siis kukaan loukkaantuko tästä.

Toivotaan, et kaikki kääntyy viel hyväks Japanissa. Käy hirveesti sääliks niitä. Sitä maata ja ihmisii on oppinu kunnioittaa paljo enemmä näin lyhyes ajassa. ♥


Kiitos kaikille jotka on tukenu ja kuunnellu mua, ootte ihania ♥

Byebye~♥

8 kommenttia:

Jenni Emilia kirjoitti...

Voi ei D: Mua harmittaa ihan kamalasti sun puolesta. Varsinkin kun täällä Kansaissa on kaikki hyvin... Mut täällä nytkin olleet oppilaat on joutunu keskeyttämään vuotensa kolme kuukautta aikasemmin, ja mua harmittaa ihan kamalasti niidenkin puolesta. Mut toivottavasti tota ei peruta kokonaan. Enkä usko että perutaan, koska kyllä Japani tästä vielä jaloilleen nousee. Ja niinkun sanoin, Kansain suunnassa ei oo mitään ongelmia, että D:

Asta kirjoitti...

Niii se täs harmittaa kans ku siel on asiat hyvi ja ne ois valmiit ottaa meiät vastaan sielä....haluisin nii kauheesti lähtee, en oo oikeesti koskaa halunnu Japaniin näin paljon. Ja kiitos~~♥ Luen ahkerasti sun blogii, ihanaa matkaa sulle! ♥ :)

noora kirjoitti...

Kyl me hei täst selvitää ! =) ♥

Asta kirjoitti...

Toivottavasti ♥ ;u;

Julia kirjoitti...

afs ei oo perunut kokonaan vielä, meilläkin on toi että lähettäis elokuussa semestervaihtoon.
hinnasta ei kuitenkaan saanut niiden äsken lähettämän osalta mitään selkoa, eri vaihtoehtoja tässä tilanteessa ei listattu, niihin ei saa yhteyttä näemmä ennen maanantaita, fiilis on kamala ja tiistaina pitäis kaikki olla päätetty.

oon vähän random, mutta tavallaanhan tässä ollaan samassa tilanteessa kun munkin piti nyt ens tiistaina lähteä sinne vuodeksi.

yfu kuitenkin mun mielestä hoitaa tätä tilannetta paljo paremmin kun esim tää oma järjestö, afs. alkaa kaduttaa että tein tän päätöksen mennä näiden kautta.

ja onhan tää itsekästä valittaa tästä kokoajan kun monilla ihmisillä tällä hetkellä on asiat paljon huonommin, mutta ei voi sille mitään että kun on pettynyt ja surullinen ni sillon vaan on..

Asta kirjoitti...

Hei kiitti tiedosta, meille nimittäin sanottiin, etä afs on perunu kokonaan tai ite ainaki ymmärsin nii, ne saatto toisaalt meinaa sitä koko vuosvaihtoo :I
hyvä et teille kuitenki tarjotaan ees toi lukukausivaihto...

afs:llä on kuitenki menos yht. yli 100 eri puolelt maapalloo (jos muistan oikein) japanii vaihtoo ja yfu:lla jtn 50, joten afs:lla ois varmaa ollu tosi vaikee alkaa järjestää tätä uudelleen..

kuitenki tuntuu niin epäreilulta teiän puolesta. Ja se ettei tuu infoo ja eikä saa yhteyttä, tosi ärsyttävää ja äh ei näin. :( Mul on nii paha mieli niiden puolest joil on nyt tää peruuntunu kokonaan, iha älytöntä et jotakin tällästä tapahtuu just nyt.

Voimii sulle <3 :_:

Littlerose kirjoitti...

Moi, stalkkasin monen ihmisen kautta sunki blogin, ite kuulun siis noihin AFSn vaihtareihin joiden piti lähtee 22.3 :) Tosi kiva et teillä oli tollanen yhteinen tapaaminen mis sai jakaa fiiliksiä, meil ei ollu mitää tollasta vaa ollaan pidetty yhteyttä fbs ja skypessä. Nii ja AFS muuten lähettää 250 oppilasta mikä on ihan sairaasti ja mitä kovasti ihmettelen :DD

Asta kirjoitti...

littlerose: heijoo mäki oon lueskellu sun blogias! ainaki muistaakseni, se näyttää nimittäin tutulta :D
Toi tapaamine oli kyl hyvä, ihme ettei teille järjestetty sellasta ku kuitenki sama tilanne... mut onneks on kuitenki just netti, skypet ja muut :)
Ja joo valtava se on määrä o_o yfun toisiks isoin ryhmä japaniin on just suomesta eli 9 henkilöö :''D

Hei toivottavasti sul onnistuu toi puolenvuoden vaihto kuitenki! Rupeen lukee sun blogiis~